X
(+34) 639.24.02.48 collajove@collajove.cat

Colla Jove Xiquets de Tarragona

Diada del Pallol

La Colla Jove segueix assegurant els castells de 8 a Reus

El dissabte, els castellers de la Colla Jove Xiquets de Tarragona van actuar a Reus a la Diada del Pallol, compartint plaça amb els amfitrions Xiquets de Reus i la Colla Vella Xiquets de Valls.

Com ja van fer l’any passat, els del Cós del Bou es van plantejar una actuació que servís per refermar i agafar confiança amb els castells bàsics de 8, abans de fer el pas cap als castells amb folre.

A primera ronda, els liles van descarregar un 3d8 sense problemes, una construcció que va mostrar més bones mides que la setmana passada a Sant Boi. Després era el torn d’atacar el segon 5d8 de la temporada i com no era d’esperar, el castell emblema dels liles es va descarregar gairebé sense suar. I per tancar rondes, els de Carles Ribas van escollir el 4d8.

Dos pilars de 5 i dos de 4 van servir per posar la cirereta en una actuació que el cap de colla, Carles Ribas, valora la dinàmica adquirida molt positivament.

La propera cita de la Colla Jove serà el diumenge vinent a la Plaça Vella del Vendrell, una plaça que ha donat sempre moltes alegries als tarragonins.

Imatges: @BaenaNeus

Tags: