X
(+34) 639.24.02.48 collajove@collajove.cat

Colla Jove Xiquets de Tarragona

La Colla Jove actua en el marc de L’Expo Universal de Milà 2015

La Colla Jove estrena el 4d9f a Milà

Aquest cap de setmana, ha estat un d’aquells que els castellers de la Colla Jove no oblidaran. Juntament amb Castellers de Vilafranca, prop més de 315 castellers liles s’han desplaçat a Milà per actuar com a ambaixadors de la cultura catalana amb motiu de la Expo Universal celebrada a la capital de la Llombardia.

El dissabte va ser el dia “non-stop”, ja que les dues colles van fer fins a tres actuacions en indrets emblemàtics de la ciutat. L’actuació més destacada va ser a les 12 del migdia, a l’interior del castell dels Sforzza.

A primera ronda, els liles van descarregar un solvent 3d8 i així deixant el plat gros per a la segona. El 4d9f descarregat, a part de ser el primer castell de 9 de la temporada dels liles, va esdevenir la primera estructura de 4 amb folre descarregada més enllà de les fronteres dels Països Catalans. Per tancar l’actuació, els del Cós del Bou van tornar a alçar un 5d8 amb molt bones mides. A les altres actuacions, els liles van sumar un 3d8 i un 4d8.

El cap de colla, Carles Ribas, es mostra molt content i satisfet per la feina feta dels seus castellers.

Pel que fa el vessant més social, Ribas diu que aquest viatge “ha aportat aquell punt de motivació que faltava i que ha fet despertar d’aquella son que malauradament ens estava marcant”. Afegeix que quan se’ls hi passi el cansament “valorarem tot el que hem fet a Milà”.

noticia_exemple

Tags: