X
(+34) 639.24.02.48 collajove@collajove.cat

Colla Jove Xiquets de Tarragona

Diada El Catllar

La Colla Jove assoleix la millor actuació de la seva història

 

Aquest cap de setmana ha entrat a la història de la Colla Jove no només per descarregar el seu primer pilar de vuit amb folre i manilles, sinó per haver completat la seva millor actuació mai vista.

El dissabte va ser el gran dia. Els liles actuaven al Catllar amb la Colla Vella de Valls i els Castellers de Vilafranca. Aposta segura a primera ronda: el tres de nou amb folre. A segona ronda, els del Cós del Bou van treure a passejar la supercatedral, descarregant així el seu catorzè cinc de nou amb folre consecutiu. A tercera ronda, van descarregar el nou de vuit. I va ser moment del plat fort del dia: el pilar de vuit amb folre i manilles. L’espadat va pujar amb molta solvència i, com és normal, hi van haver rebrincades a la descarregada. L’eufòria dels liles va ser extrema.

Imatges: @BaenaNeus

Tags: