X
(+34) 639.24.02.48 collajove@collajove.cat

Colla Jove Xiquets de Tarragona

La Colla Jove finalitza la temporada castellera

Els castellers de la Jove de Tarragona posen punt i final a la temporada castellera del 2015. Amb un total de 33 actuacions i després de 8 mesos d’assaig a un nivell molt alt d’exigència, els del Cós del Bou comencen el període de vacances castelleres.

La última actuació va ser el passat 23 d’octubre, la Diada de l’Esperidió, organitzada per la mateixa colla on actuant al Pla de la Seu, van tornar a carregar el pilar de vuit amb folre i manilles.

La Diada de l’Esperidió servia per donar el tret de sortida a la Festa Major de l’Esperidió: tres caps de setmana plens d’activitats socials tant per la canalla, com pel jovent com pels més grans de la colla. Desde Concurs d’Estibacaixes, Xocolatada, animació infantil, Torneig de Bàsquet, Concurs de truites, Karaoke i visites culturals entre d’altres, van fer que els castellers i castelleres puguéssin gaudir d’un final de temporada ple d’activitats no castelleres.

La Festa Major de l’Esperidió va finalizar el passat dissabte 7 de novembre amb el Sopar de Fi de Temporada al Palau de Congressos de Tarragona.

Durant el sopar i després de veure algunes peces audiovisuals recordant els millors castells de la temporada, es va fer un reconeixament a la canalla i en especial, a dues castelleres, l’Abril i la Laura, que deixen de formar part de la canalla de la colla.

Els guardons dels Castellers de l’Any van anar per la Marta Cascón i per l’Equip Mèdic de la Colla. Cascón ha estat l’encarregada de gestionar i crear tot l’Arxiu Històric de la Colla i la tasca de l’Equip Mèdic ha estat impecable al llarg dels darrers anys; tasca que quan tot va bé no es presencia, però en els moments complicats, han demostrat sempre la seva gran professionalitat.

Enguany i per primera vegada en la història, la Colla Jove va otorgar el guardó de Membre d’Honor a Antoni Solér “Índio”, moment que sens dubte, va ser un dels més emocionants de la vetllada.

A més, la Colla Jove va obsequiar els seus castellers amb un regal solidari conjunt amb la Fundació l’Onada: una tarrina de mel.

Resum de la temporada

La Jove a Milà

El discurs d'algú (video final)

Camises Noves 2015

La canalla: Nit al Local

La canalla - Abril i Laura

Tags: