X
(+34) 639.24.02.48 collajove@collajove.cat

Colla Jove Xiquets de Tarragona

El Futur És Jove 2016 i la Diada del Local

Jocs i activitats castelleres per als més petits

El Futur És Jove‘ és un inciativa de la Colla dedicada a la canalla de Tarragona i que es celebra des de fa 8 anys. Tirolina, blocs d’escalada, gimcana, taller de maquillatge creatiu, concurs de dibuix, unflables i fins i tot una reconstrucció de Tarragona feta amb ‘clicks ‘. Tot amb un únic objectiu: fer gaudir als més menuts de la ciutat, i transmetre’ls els valors de la Colla Jove de Tarragona i la tradició castellera

el futur és jove 2016 tarragona colla jove
Aquest era el punt de registre inicial de la gimcana

En cada edició, la Colla ha provat de millorar l’organització per tal de donar més empenta a l’esdeveniment, que en aquesta ocasió es va celebrar el dissabte 7 de maig. Aquest any 2016, el Futur És Jove canviava d’ubicació, ja que les darreres edicions s’havien celebrat a la Rambla  i, en aquesta ocasió, l’escenari ha estat els voltants del local de la Colla Jove de Tarragona, convertint-lo en escenari d’algunes de les activitats.

Pel que fa als jocs, els grans triomfadors van ser el rocòdrom i la tirolina, que van encandilar als nens i nenes més valents. No van quedar enrere altres proves més tradicionals com la cursa de sacs o l’ unflable de la Jove. I per als més creatius, concurs de dibuix.

Els més curiosos -pares inclosos- , van poder gaudir de la sorpresa que els esperava a l’interior del local. Clikània havia preparat una reconstrucció de la Catedral de Tarragona durant el Setge Francès a la nostra ciutat i, a més a més, un castell fet d’aquests petits ‘clics’ personalitzats amb la camisa de la CJXT, que posteriorment van regalar a la Colla.

En total, més de 200 nens i nenes van participar en la gimcana i, un any més, s’ha constatat la bona acceptació que té una jornada com aquesta per part de totes les families, i especialment per als més petits, I no només agrada pel seu caràcter recreatiu, sinó que també ho fa perque apropa la tradició castellera d’una manera entretinguda, recreativa i en familia.

futur és jove voluntarios
Voluntaris que han participat d’El Futur És Jove

La jornada va acabar pasades les tres de la tarda i ho va fer de la millor manera: amb un dinar de germanor per a tots els voluntaris de la Colla que van fer possible que el Futur És Jove fos, novament, un èxit.

Diada del Local i Sopar Popular

A la tarda, vàrem actuar amb Brivalls de Cornudella i Nois de la Torre a la Diada del Local. A la Plaça del Rei, vam fer el 5d8, el 4d8a(c), el 3d8, i el pilar de sis, que va anar seguir de quatre pilars de quatre. En acabar la diada, les tres colles i els seus castellers van gaudir d’un sopar popular al local de la Colla.

Tags: