X
(+34) 639.24.02.48 collajove@collajove.cat

Colla Jove Xiquets de Tarragona

El Tram de la Síndria inclou el 5è Concurs d’Estirada de Corda i el Tobogan Aquàtic Lila

La Colla Jove Xiquets de Tarragona es prepara per tenir-ho tot a punt per un mes d’agost molt complet. Més enllà de les cites castelleres, i com és habitiual, la Colla Jove posa de manifest el seu compromís per seguir dinamitzant la ciutat de Tarragona. Així doncs, l’entitat farà gala de la seva força social oferint un conjunt d’activitats obertes a tota la ciutat, i que aquest any s’engloben sota el títol d’ El Tram de la Síndria.

El programa s’allarga durant la setmana del 13 al 20 d’agost. Entre les activitats més destacades hi trobem l’Estibacaixes, el Tobogan Aquàtic Lila, El 5è Concurs de Corda, La Festa #Selila de la Colla i molt més.  Activitats per a tots els gustpos i edats, us hi esperem!

Consulteu l’agenda del Tram de la Síndria

concurs estirada corda colla jove tarragona

TOBOGAN AQUATIC LILA - COLLA JOVE_ webL'ESTIBACAIXES_CART

Tags: