Sant Magí

El patró de Tarragona és Sant Magí. El 19 d’agost té lloc la diada on es colles de la ciutat s’aglutinena la plaça de les Cols, mentre que la gent omple les escales de la Catedral. És una diada per testejar sensacions, ja que la majoria de colles hi van a totes, i normalment hi porten els seus castells  més punters. La Colla Jove ha decarregat grans castells en aquesta petita plaça comel primer 3 de 9 amb folre de la seva història, fins al 5 de 0 amb folre o el 9 de 8, considerat com a castell de gamma extra, i el primer que es feia en aquella plaça.

Santa Tecla

La patrona de la ciutat de Tarragona és Santa Tecla, una festa major que es celebra a partir de la segona quinzena de setembre.En aquelles dates hi ha dues diades: la Diada del Primer Diumenge de Festes, i la Diada de Santa Tecla, el dia 23.  En les darreres festes majors, la Colla Jove ha portat davant l’ajuntament de Tarragona, estructures com el seu primer 2 de 9 amb folre i manilles carregat, o el pilar de 8, acompanyats d’estructures com el 5 de 9 amb folre o el 3 de 9 folrat.

Concurs de Castells

No es tracta pròpiament d’una diada, però la Colla es graba a foc el dia 5 d’octubre del 2015. En el marc del XV Concurs de Castells de Tarragona, arriba el seu primer 3 de 10 amb folre i manilles carregat de la història i el primer 5 de 9 amb folre lila que es veia al certamen. Aconseguim així, classificar-nos en 3a posició i marcar un nou punt sostre per la Colla: els castells de 10 pisos.

Diada de l'Esperidió

La Diada de l’Esperidió, celebrada a finals d’octubre, tanca cada any la temporada de la Colla Jove de Tarragona. És una diada on la colla acostuma a portar els seus castells més solvents després d’una llarga temporada i, en ocasions, pot fins i tot apujar el nivell; com en el cas de la diada de 2015, on es va portar el pilar de 8 amb folre i manilles.