QUÈ ÉS L'ESTIBACAIXES?

L’Estibacaixes és una competició per totes les edats on l’objectiu és apilar, mentre s’escalen, tantes caixes com l’equilibri permeti

Aquest curiós concurs, que cada any aglutina més participants, es celebrarà a la Plaça de la Font per segon any consecutiu; ja que en anteriors edicions, havia quedat demostrat que el sostre del local de la Jove no era prou alt i no es podien seguir apilant caixes i superant els rècords.

Per això, en aquesta nova edició del concurs de l’Estibacaixes, hi tornamrem a tenir una gran grua,
per tal que els participants més àgils puguin arribar més amunt que mai.

ATREVEIX-TE!

Quantes caixes
podries apilar mentre
t’hi enfiles a sobre?

ÉS PER TU SI...

t’agrada divertir-te
i vols posar a prova
el teu e
quilibri i agilitat.

A VISTA D'OCELL

Amb l’arnés de seguretat
i la nostra grua,
podràs pujar més amunt

No cal ser un artista de l’escalada, ni un gran equilibrista; només cal confiar en les teves capacitats i tenir ganes de passar-ho bé! . Per això, convidem a tota la gent de la ciutat i de fora, a totes les entitats tarragonines i els seus integrants a participar i provar sort en aquesta nova edició.

Els concursants disposaran d’un temps màxim de 2 minuts per apilar tantes caixes com puguin sense perdre l’equilibri. Els millors passaran a les finals de les respectives categories d’adults i d’infants.

En acabar, hi haurà premis pels 3 primers classificats de la categoria infantil (fins a 14 anys, inclosos) i de la categoria d’adults. L’activitat es durà  a terme gràcies a la col·laboració de GruasGavi, Estrella Damm, Frankfurt el Surtidor, Premium Club i El Peix Que Es Mossega la Cua.

INSCRIPCIONS

Consulta les bases del concurs!

Les inscripcions es podran fer el mateix dissabte 11, des de les 17.30 hores i durant la celebració del concurs fins esgotar places.

La inscripció tindrà un cost simbòlic de 2 euros, que donaran dret a un intent per participant i que podrà repetir-se en cas que no s’aconsegueixi apilar més de 5 caixes. També inclourà un tiquet de resfresc per recupetrar forces.

Dissabte 11 d'agost 2018

17.30 HORES

PLAÇA DE LA FONT

HORARIS

17.30 H | RECEPCIÓ DELS PARTICIPANTS I INSCRIPCIONS

18.00 H | ESTIBACAIXES – INICI CLASSIFICACIÓ

19.00 H | FINAL D’ADULTS I FINAL INFANTILS

20.30 H | ENTREGA DE PREMIS PER CATEGORIES

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt