LA JOVE DE TARRAGONA AMB LA MARATÓ DE TV3

La Colla Jove dóna corda a La Marató

Aquest diumenge 16 de desembre  se celebra una nova edició de La Marató de TV3. Un any més, la Colla Jove Xiquets de Tarragona hi aportarà el seu granet de sorra. És per això que han organitzat un seguit d’activitats obertes a tota la ciutat, amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació que, aquest any, es destinaran a la lluita contra el càncer.

 

Al matí, organitzem el VII Concurs d’Estirada de Corda. El concurs començarà a les 10 del matí al Cós del Bou. Es mantindrà la dinàmica de joc tradicional i els participants podran guanyar diversos premis. Podeu consultar-ne tots els detalls a les bases que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Després de l’entrega de premis hi haurà el JoVermut Solidari per reposar forces i gaudir plegats mentre fem caixa per una bona causa.

I a la tarda, el Local es convertirà en una sala de Bingo amb l’objectiu de divertir-nos i recaptar els màxims fons possibles per aportar a la lluita contra el càncer.

10:00 |  CÓS DEL BOU

VII Concurs d’Estirada de Corda

La Colla Jove Xiquets de Tarragona organitza una de les seves activitats més peculiars: el VII Concurs d’Estirada de Corda. Aquest joc universal necessita dosis d’estratègia, destresa i força. Formeu un equip i apunteu-vos-hi. El concurs començarà a les 10 del matí al Cós del Bou. Es mantindrà la dinàmica de joc tradicional i els participants podran guanyar diversos premis.La Colla Jove vol fer extensiva la participació en el Concurs d’Estirada de Corda  a membres d’entitats i colles castelleres amigues, membres del Seguici, i a tots aquells tarragonins i tarragonines que vulguin contribuir a la causa i, de passada, posar a prova la seva força.

 

 

COM PARTICIPAR EN EL CONCURS D'ESTIRADA DE CORDA?

FORMA UN EQUIP

Reuneix un grup
d’amics, familiars o
companys d’entre 8 i 12 persones (mixte).
Els participants han de tenir +16 anys!

ENVIA UN CORREU

A social@jovedetarragona.cat amb…
Nom del vostre equip
Nom, cognom i telèfon del responsable
Nom i cognoms de cada participant

I PER ÚLTIM

Ingresseu els diners (30€)
de la vostra inscripció solidària
al compte que figura a les bases…
i ens veiem el dissabte al Cós del Bou!

 

BASES DEL CONCURS D'ESTIRADA DE CORDA

CONSULTAR BASES VII CONCURS ESTIRADA CORDA

EN ACABAR…

12:00 | JoVermut Solidari

al LOCAL de la CJXT

 Gràcies a la col·laboració de Vermouth Yzaguirre i Estrella Damm, tots els diners aconseguits amb les consumicions a la barra s’afegiran a la recaptació de La Marató.  L’objectiu és passar una bona estona en un ambient festiu i social compromès.

I A LA TARDA…

18:00 | Bingo Solidari

al LOCAL de la CJXT

La millor manera d’ unir oci, atzar i solidaritat per a totes les edats. Amb moltes sorpreses en joc i ‘Bingos Especials’, la Colla vol animar a tothom a venir i provar sort per una bona causa.

ENS VEIEM DIUMENGE DIA 16!

I si no pots venir...

Fes el teu donatiu ARA!

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt