El Tram de la Síndria – Sant Roc i Sant Magí

‘El Tram de la Síndria’ és el concepte que agrupa els esdeveniments organitzats per la Colla Jove inclosos en les festes de St Roc i Sant Magí, demostrant la seva part més social i dinàmica.
La principal novetat d’enguany és el Tobogan Aquàtic Lila que, amb 50 metres de longitud, convertirà la Baixada de la Peixateria en una atracció d’aigua perfecte per combatre la calor.
Altres activitats d’èxit consolidat són l’Estibacaixes -una competició a mig camí entre l’escalada i l’equilibrisme- o el 5è Concurs d’Estirada de Corda, que finalitzarà amb el JOVErmut del Cós del Bou.

DISSABTE DIA 13 D'AGOST

12.00 hores : 3R CONCURS DE L'ESTIBAICAIXES

L'ESTIBACAIXES_CARTLa Colla Jove tornarà a posar en marxa al seu local, la 3a edició del famós i sempre espectacular concurs de l’Estibacaixes. Es tracta d’una competició gens convencional i molt emocionant on l’objectiu és apilar, mentres s’escalen, tantes caixes com l’equilibri els permeti. Els participants de ben segur que faran ús de la força, equilibri, el valor i seny, si volen aconseguir els premis DAMM que estan en joc. Les inscripcions, obertes a tothom, tindràn un cost simbòlic d’un euro i,tot i que es podran fer aquell mateix dia al local, és recomana apuntar-s’hi amb antelació: social@jovedetarragona.cat.

DIMARTS DIA 16 D'AGOST

16.30 hores : TOBOGAN AQUÀTIC LILA

L’aigua serà la protagonista de la jornada. La gran novetat, i principal atractiu, serà el Tobogan Aquàtic Lila que instal·laran prop del local de la Colla Jove. Amb 50 metres de longitud, l’activitat convertirà la Baixada de la Peixateria en un autèntic i refrescant tobogan d’aigua, obert a totes les edats i gratuït.
A les 18.30 s’iniciarà la Gimcana d’Aigua. Les inscripcions es realitzaran durant tota la tarda al Cós del Bou i es tancaran 5 minuts abans d’iniciar-se la Gimcana. Proves d’agilitat, equilibri i sobretot activitats per remullar-se, portaran a l’equip guanyador a obtenir una recompensa com a premi. Tanmateix i en clau infantil, aquella tarda també es podrà participar en el taller de trenetes de cabell i el de pulseres Jove d’estiu.
A les 19.30, la tradicional Guerra d’Aigua. La música amenitzarà el combat en el qual que hi estan permesos tot tipus d’artefactes aquàtics: galledes, ampolles, esponjes, pistoles d’aigua… Objectiu? Divertir-se i acabar ben remullats.

DIMECRES DIA 17 D'AGOST

22.00 hores : AIGUA DE SÍNDRIA I SOPAR

Degustació del còctel Aigua de Síndria: un combinat refrescant a base de síndria, taronja i rom, que endolcirà la calorosa nit d’estiu. A més, per sopar hi haurà pica pica i amanides de pasta ben fresques. Es podran adquirir els tiquets d’Aigua de Síndria+Sopar per un preu simbòlic de dos euros. Serà a partir de les 22 hores, en acabar l’assaig especial al local de la Colla Jove. La venta es realitzarà el divendres anterior, dia 12, al mateix local, en horari de 21.30 a 22.00 hores i també de 00.00 a 00.30 hores. Es disposaran d’unitats limitades.

DIVENDRES DIA 19 D'AGOST

23.00 hores : FESTA #SELILA PER SANT MAGÍ

La nit de divendres 19, està prevista la Festa de la Colla: #SeLila per Sant Magí. A les 23.00 hores, el local de la Jove de Tarragona es transformarà en una pista de ball apte per a tots els estils. Bon ambient i bona música, amb un servei de barra que oferirà un altre combinat exclusiu, recepta d’uns bons amics de la colla: el Gin Jove.

DISSABTE DIA 20 D'AGOST

10.00 hores: 5è CONCURS D'ESTIRADA DE CORDA

Una de les activitats estendard de la Colla Jove i que retorna al Cós del Bou, la seva ubicació original. Els equips participants, d’entre 8 i 12 persones, podran competir per endur-se grans premis en joc. Les inscripcions seran per grups (30 euros) i inclouran una consumició gratuïta per a cada membre. Restaran obertes de l’11 fins al dia 18 d’agost i es realitzaran via correu electrònic.  social@jovedetarragona.cat.
concurs estirada corda colla jove tarragona

DISSABTE DIA 20 D'AGOST

12.00 hores: JOVERMUT AMB MR.PIN UP

I després del Concurs de Corda, a les 12.00 del matí del mateix dia 20, fi de festa amb el JOVErmut al Cós del Bou. Amb servei de barra i d’entrepans, el ritme anirà a càrrec del punxadiscos Mr. PinUp, i serà la millor manera de posar el punt i final al Tram de la Síndria, una setmana repleta d’activitats per a tots els gustos i edats.