Àlbum de cromos 45è

Àlbum de la Colla Jove per celebrar el 45è aniversari

La Colla Jove Xiquets de Tarragona continua traient a la llum més iniciatives relacionades amb el 45è aniversari: ja està disponible la col·lecció de cromos Un viatge en imatges, que repassa les instantànies més rellevants de la trajectòria de l’entitat. Aquesta estrena coincideix en el temps amb el Futur és Jove, la tradicional jornada dedicada a la canalla de la ciutat, que se celebrarà aquest dissabte al matí a la Rambla Nova.
45 anys i 380 cromos Aquesta iniciativa és una idea original de la Colla Jove, s’ha fet amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Colla Jove i ha estat produïda per iCromos. Els sobres de cromos i l’àlbum es poden aconseguir a la botigueta de marxandatge de l’Associació d’Amics durant els assajos i, a partir d’aquest divendres, 14 de juny, també en diversos establiments de la ciutat: la pastisseria Conde, la pastisseria Cal Jan, l’estanc Núria, el bar Moto Club, la llibreria l’Hamaca, la botiga Emmarcalia, l’autoescola Nico, a la seu oficial de la Banda Unió Musical de Tarragona i la perruqueria Fusió i la llibreria El Soterrani. La llista de comerços pot continuar creixent si d’altres s’hi sumen, ja que la venda es mantindrà activa fins a finals d’any.
L’àlbum conté tots els castells fets per la Colla Jove, diverses places, viatges, esdeveniments socials, la història del local, la canalla i les gralles i timbals. Totes les imatges són de l’arxiu de la colla i s’han fet els cromos a partir de les instantànies de mig centenar de fotògrafs. Els pròxims mesos es convocaran diverses jornades d’intercanvi. Hi ha 380 cromos en total i cada sobre té un preu d’un euro. L’àlbum costa cinc euros. També hi ha l’opció d’adquirir dues terceres parts de la col·lecció sense repeticions a un preu de 50 euros, amb l’àlbum gratuït; aquesta opció només estarà disponible a la paradeta de l’Associació.

On els pots trobar