Oci, lleure i activitats per a castellers i aficionats

L’Associació d’Amics de la Colla Jove és una entitat lligada a la Colla Jove Xiquets de Tarragona que aglutina més de 600 socis entre castellers i aficionats.

L’entitat té com a objectius bàsics organitzar i gestionar projectes i activitats de caràcter social relacionats amb la Colla.

Des de la seva creació, l’Associació ha obert a la ciutat el fet casteller, a banda de dotar als seus associats d’un espai on desenvolupar activitats de tota mena.

Els orígens

Ja des dels mateixos orígens de la Colla Jove es va intuir la necessitat de la creació d’una entitat que, d’alguna manera, aplegués tota aquella massa de gent que, ja llavors, li era molt propera, seguia la seva trajectòria amb interès i cercava alguna mena de col·laboració amb la Colla que acabava de néixer.

Ben aviat va sorgir la idea d’una associació que aplegués tota la massa social que se sentia pròxima la Colla, que l’organitzés donant-li una única veu que li permetria un major contacte amb la Colla i unes possibilitats d’endegar activitats que enaltissin els castells, Tarragona i la Colla Jove. 

Així, el mes d’abril de 1985 va veure la llum l’Associació d’Amics de la Colla Jove, amb la voluntat que adquirís protagonisme social i personalitat pròpia. Es va dotar l’Associació d’una estructura inicial i es van començar a inscriure socis que, en definitiva serien els que haurien de tirar el projecte endavant.

Qui en forma part?

Tothom que d’alguna manera vol tenir o té una relació directa o indirecta amb la Colla i la seva activitat, sigui en termes castellers, socials o culturals.

Cada dia som més associats!

# CASTELLERS DE LA COLLA JOVE

# SIMPATITZANTS DE LA COLLA JOVE

# FAMILIARS I AMICS DE CASTELLERS

# ENTITATS QUE, D’UNA MANERA O ALTRA, FAN SEUS ELS VALORS CASTELLERS

# COMERÇOS DE PRODUCTES RELACIONATS AMB L’ACTIVITAT CASTELLERA

# NEGOCIS QUE VULGUIN OFERIR ELS SEUS SERVEIS ENTRE EL NOSTRE COL·LECTIU

COM PUC SER ASSOCIAT?

Has d’omplir el formulari d’associat, descarrega’l aquí i envia’l a associacio@jovedetarragona.cat.

Encara no ets associat?

Uneix-te!

Contacta'ns

ELS NOSTRES ASSOCIATS MEREIXEN EL MILLOR

Consulta els AVANTATGES de formar part d’aquesta família!

NO NOMÉS SOM CASTELLS

Consulta les darreres ACTIVITATS organitzades per l’AACJ

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt