Sant Magí

El patró de Tarragona és Sant Magí. El 19 d’agost té lloc la diada on les colles de la ciutat s’aglutinen a la plaça de les Cols, mentre que la gent omple les escales de la Catedral. És una diada per testejar sensacions, ja que la majoria de colles hi van a totes, i normalment hi porten els seus castells  més punters. La Colla Jove ha descarregat grans castells en aquesta petita plaça, com el primer 3d9f de la seva història, fins al 5d9f o el 9d8, considerat com a castell de gamma extra, i el primer que es feia en aquella plaça. També s’ha carregat el pd8fm.

Santa Tecla

La patrona de la ciutat de Tarragona és Santa Tecla, una festa major que es celebra a partir de la segona quinzena de setembre. En aquelles dates hi ha dues diades: la Diada de Festa Major, Primer Diumenge i la Diada de Santa Tecla, el dia 23.  En les darreres festes majors, la Colla Jove ha portat davant l’ajuntament de Tarragona, estructures com el seu primer 2d9fm carregat, o el pd8fm, acompanyats d’estructures com el 5d9f o el 3d9fa. A més, el 2017, es carrega el 3d10fm.

Concurs de Castells

No es tracta pròpiament d’una diada, però la Colla es graba a foc el dia 5 d’octubre del 2015. En el marc del XV Concurs de Castells de Tarragona, arriba el seu primer 3 de 10 amb folre i manilles carregat de la història i el primer 5 de 9 amb folre lila que es veia al certamen. Aconseguim així, classificar-nos en 3a posició i marcar un nou punt sostre per la Colla: els castells de 10 pisos.

Diada de l’Esperidió

La Diada de l’Esperidió, celebrada a finals d’octubre, tanca cada any la temporada de la Colla Jove de Tarragona. És una diada on la colla acostuma a portar els seus castells més solvents després d’una llarga temporada i, en ocasions, pot fins i tot apujar el nivell; com en el cas de la diada de 2015, on es va portar el pilar de 8 amb folre i manilles.

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt