Canalla

Coneix la canalla

La canalla són els més menuts de la Colla i, alhora, els més grans. Sense canalla no s’entendrien els castells. Ells i elles són els que s’enfilen més amunt per coronar els castells i acariciar el cel. Després baixen finets i ràpids per facilitar la feina de la resta del tronc en la descarregada. Són els autèntics herois i heroïnes de la Colla. Amb ells tot és possible.
La canalla ocupa les posicions superiors del castell, el que es coneix com el pom de dalt. El formen els dosos, que aguanten el pes de l’acotxador o acotxadora i l’enxaneta. Per això és important que entre ells es generi una gran relació de confiança, empatia i afecte. I d’això és del que s’encarreguen els monitors de canalla; un grup de joves i adults castellers de la Colla que tenen cura exclusivament de tots els nens i nenes.
Els monitors són responsables de la canalla durant l’assaig i les diades; generen activitats pedagògiques que fomenten els valors castellers com la solidaritat i el treball en equip, i els fan sentir com allò que són: els castellers més importants de la Colla.

Quan assagen

La Canalla és el nostre tresor. Ens aporta alegria, orgull, admiració i ens motiva per seguir millorant.

Assagen els mateixos dies que la resta de la Colla però una estona abans. És un plaer veure’ls progressar.

Per això qualsevol casteller està convidat a donar un cop de mà als monitors durant els seus assajos.

DIMARTS

19:15h a 20:30h

DIVENDRES

20:00h a 21:15h

Més enllà dels castells

Evidentment, no tot són castells. Per això la Canalla gaudeix d’activitats pensades i preparades expressament per a ells i elles durant tot l’any: visites a l’Aquàrium i a parcs d’atraccions, calçotades, campus d’estiu, activitats d’aventura… i moltes coses més! Perquè la nostra Canalla ho mereix tot!

CANALLOTS I CANALLOTES