EL JUNY, PRELUDI DEL QUE HA DE VENIR

5 de juny de 2024

EL JUNY, PRELUDI DEL QUE HA DE VENIR

La Colla Jove hi arribem després de descarregar el 3d9f més matiner de la nostra història.
Arriba el juny i, amb ell, la Colla Jove volem continuar fent passes endavant. Les sensacions són bones. L’abril i el maig han servit per rodar castells i ensenyar algunes estrenes. Tenim uns castells bàsics de vuit i un magnífic pilar de sis que hem sovintejat en diverses places. I, per altra banda, una gamma alta de vuit que vam estrenar a la diada del Pallol a Reus, amb el 5d8 i el 4d8 amb l’agulla. Sens dubte, però, el primer gran punt d’inflexió va ser la setmana passada a la Selva del Camp, on vam estrenar els nou pisos en forma de 3d9f descarregat més matiner.
Això va ser el resultat del treball a l’assaig i de la constància, de l’ambició que ja comença a créixer i de la bona assistència de gent. Però no ens volem aturar aquí. Tenim ganes de continuar creixent a la nostra manera: seguint el nostre propi ritme i sense mirar als costats. I ens queda un calendari de juny molt atractiu.
Aquest dissabte, 8 de juny, compartirem plaça amb els locals Xiquets de Vila-seca, els Xiquets del Serrallo i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Una setmana més tard tindrà lloc la diada del Local a la plaça del Rei, amb els amics dels Nens del Vendrell i els Xiquets de Reus. Serà una oportunitat de fer colla, amb el Futur és Jove al matí i un sopar i concert de germanor a la nit. I finalment, el 24 de juny, la plaça de la Font tornarà a acollir la diada de Sant Joan amb les altres colles tarragonines: una cita que important que pot ser el preludi del gran estiu que volem. Siguem-hi tots i totes, que la calor ja és aquí!