NOVA TEMPORADA, NOUS REPTES

5 d’abril de 2024

NOVA TEMPORADA, NOUS REPTES

La primera actuació serà aquest dissabte, 6 d’abril, a la Plaça del Pou d’Altafulla

Tret de sortida a la temporada castellera. Després d’un final de temporada 2023 immillorable, la Colla Jove ja ho té tot a punt i aquest dissabte, 6 d’abril, tornarà a plaça. Serà en motiu de la diada d’Inici de Temporada dels Castellers d’Altafulla, a la seva Plaça del Pou, per tornar a tastar la plaça i conèixer sensacions. Ho faran acompanyats dels Xiquets del Serrallo i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, a més dels amfitrions.

El fet que enguany la Setmana Santa hagi caigut tant aviat, ha fet que els del Cós del Bou tinguin per endavant quatre diades durant aquest mes d’abril. Sens dubte, una oportunitat per començar a rodar estructures i agafar confiança. Com ja és habitual, el 13 d’abril actuarà en motiu del 36è Aniversari dels Xiquets del Serrallo i el 23 ho farà a la Rambla Nova, a la Diada de Sant Jordi. Serà precisament aquesta diada la primera que compartiran les quatre colles de la ciutat. Finalment, l’últim dissabte del mes, la Colla es desplaçarà a Valls, a la Plaça Pere Català Roca, on compartirà plaça amb la Colla Vella i els Nens del Vendrell en una diada d’allò més especial, amb l’al·licient d’actuar a Valls, i a ben poca distància del km zero del món casteller.

Hi ha per davant tot un intens mes d’abril on el més important és tornar a les places, vestir la camisa i començar a ensenyar tota la bona fenya que s’està duent a terme al local. L’abril ha de ser la base d’una gran temporada!