Marcant el ritme

Els grallers som un col·lectiu de la colla jove format per un reguitzell de persones de diferents àmbits que ens dediquem a tocar la gralla i el timbal de manera totalment desinteressada. El col·lectiu està format per un nombre variable de gent que oscil·la al voltant de la quinzena de persones. Sota la denominació genèrica de grallers, s’inclou també la figura del timbaler.

La nostra principal funció a plaça és informar la colla mitjançant el toc de castells de com avança la construcció castellera. Quan tothom empeny i aguanta, els grallers som el batec de la colla. També fem de DJ’s populars quan anem de cercavila o processó i punxem i enllacem hits de temporada com ara la polka, la tocata Villagordo o el bequetero.

Quan toquem el toc de vermut la gent salta a la pista a ballar i si és un ‘Amparito’ la cosa ja és desborda.

ENTRADA A PLAÇA

TOC DE CASTELL

VULL TOCAR LA GRALLA O EL TIMBAL

Els grallers i timbalers de la Colla Jove busquem nous membres per a incorporar al grup de gralles. Els aspirants han de tenir un mínim de domini de la gralla, així com un mínim de coneixements musicals (lectura, etc.).

Si esteu interessats podeu omplir aquest formulari o contactar amb la colla, demanant per l’Elisabet Cirera, tot omplint les següent dades.

En la descricpció hi heu de posar:
Edat / Vinculació amb la Colla / Què t’agrada de poder tocar amb la Colla
Quants anys fa que toques / Quin mestre has tingut
On has tocat fins ara o en quines formacions

Estarem encantats de rebre a tots els aspirants! Us hi esperem!

ENVIA'NS LES TEVES DADES

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt