LA JOVE DE TARRAGONA AMB LA MARATÓ DE TV3

La Colla Jove col·labora amb La Marató

Aquest diumenge 15 de desembre  se celebra una nova edició de La Marató de TV3. Un any més, la Colla Jove Xiquets de Tarragona hi aportarà el seu granet de sorra. És per això que han organitzat un seguit d’activitats obertes a tota la ciutat, amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació que, aquest any, es destinaran a la investigació de les malalties minoritàries.

 

Al matí, organitzem el VI Concurs d’Estibacaixes. El concurs començarà a les 11 del matí a la Plaça de la Font. Les inscripcions es faran allà mateix a les 10:45h.

I a la tarda (19.00h), el Local es convertirà en una sala de Bingo amb l’objectiu de divertir-nos i recaptar els màxims fons possibles per aportar a La Marató.

10:00 |  CÓS DEL BOU

VI Concurs d’Estibacaixes

La Colla Jove Xiquets de Tarragona organitza una de les seves activitats més peculiars: el VI Concurs d’Estibacaixes.

L’activitat consisteix en pujar dalt d’unes caixes i anar-les apilant l’una al damunt de l’altra, de tal manera que hagis de mantenir l’equilibri dalt de tot amb l’ajut d’un arnès i una grua. Qui aconsegueixi apilar més caixes, en serà el guanyador.

19:00 | Cós del Bou

Bingo solidari

La millor manera d’ unir oci, atzar i solidaritat per a totes les edats. Amb moltes sorpreses en joc i ‘Bingos Especials’, la Colla vol animar a tothom a venir i provar sort per una bona causa.

ENS VEIEM DIUMENGE DIA 15!

I si no pots venir...

Fes el teu donatiu ARA!

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt