Alcoi ens espera!

Hi anirem amb motiu de la Trobada de l’Escola en Valencià

Enguany recuperem el viatge lluny del territori del Principat i ho fem amb una estada el cap de setmana del 6 i 7 de maig a Alcoi. En aquest municipi del País Valencià, a la província d’Alacant, participarem a la Trobada de l’Escola Valenciana, una iniciativa nascuda anys enrere gràcies a la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat amb l’objectiu de posar en valor la formació en la llengua valenciana. Enguany la trobada està enfocada a reconèixer la figura de la mestra Carme Miquel.

Serà el dissabte 6 de maig a les 13h, quan farem una diada castellera a la plaça Enric Valor de la capital de l’Alcoià, després d’una curta cercavila pels carrers de la vila. Es preveu un cap de setmana amb molta afluència de visitants a Alcoi per la Trobada de l’Escola Valenciana, amb gent vinguda de tota la comarca i d’arreu del País Valencià.

Serà una bona oportunitat de poder compartir la tradició catalana dels castells amb el territori valencià, així com d’establir vincles amb la cultura i societat valencianes, com la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina. Com bé sabeu, no serà el primer cop que baixem a València. Molts recordem encara la nostra visita a Algemesí per portar-hi el primer castell de 9 que s’hi va fer, el 3 de 9 amb folre. No obstant això, aquest maig serà el primer cop que visitem Alcoi i la província l’Alacant. Alcoi ens espera!

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt