La Colla Jove prepara Sant Jordi amb la Nit del Drac

PD Peting protagonitzarà la nit del divendres, a les portes de la primera diada amb les colles de la ciutat

El calendari casteller a la ciutat comença a escalfar-se. Amb la primera de les cites tarragonines a la vora, la Colla Jove Xiquets de Tarragona enfronta ara una important setmana d’assajos que tindrà la segona edició de la festa de la Nit del Drac com el gran al·licient d’aquest divendres a la nit. Els PD Peting posaran música al post assaig, un cop acabat l’assaig, una fórmula que ja és garantia d’èxit al Cós del Bou.

L’Associació d’Amics de la Colla Jove organitza novament aquesta festa després d’una primera edició, l’any passat, amb un gran resultat. En acabar l’assaig del divendres 21, que comença a les 22h, PD Peting es farà amb el local social de la Colla Jove fins a la matinada, per celebrar la Nit del Drac. 

L’objectiu és preparar la diada de Sant Jordi, diumenge 23 a les 20h a la Rambla Nova (davant del Teatre Tarragona), però també per anar treballant les estructures que han d’anar sortint a la llum al llarg de la temporada. Sant Jordi serà el primer gran compromís de la temporada dels liles i la primera de les cinc cites amb les quatre colles tarragonines amb l’inusual sistema de rondes a l’antiga.

 

Els contes del Seguici, a la Rambla!

Al llarg del dia de la rosa i el llibre, la Jove tindrà la paradeta de l’Associació d’Amics a la Rambla, on es podran adquirir els contes del Seguici, perfectes per regalar per Sant Jordi, i el marxandatge de la Colla. Podreu passar a saludar al llarg de tot el dia, us hi esperem!

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt