El compte enrere per a Santa Tecla ha començat

Una molt bona setmana d’assajos i una positiva Diada Nacional permeten a la Colla Jove Xiquets de Tarragona pensar en gran de cara a Santa Tecla

5d9 fins sisenes.

2d9fm fins sisenes.

Des de fa uns dies, un marcador situat a la barana del local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona compta els dies que falten pel 23 de setembre. Indiscutiblement, Santa Tecla és el millor dia de l’any. Entre moltes altres coses, perquè s’hi fan castells. Dels grossos. També se’n basteixen el Primer Diumenge de Festes i per la Mercè. Són quasi dues setmanes d’autèntic frenetisme en les quals tota la feina feta a assaig des del març surt a plaça: ara és l’hora.

Amb les vacances de setembre acabades, el 5 de setembre tornàvem als assajos amb les piles carregades i totes les ganes a lloc. Unes vacances positives, perquè la tonrada ha estat de nota, amb una setmana d’assajos per posar-nos a to: reprendre la fenya que s’havia fet i continuar polint els reptes immediats. Per si no n’hi havia prou, dissabte vam sortir del local per fer un dels assajos més bèsties que hem fet els últims anys i que tornaven a encarrilar aquella Colla Jove ambiciosa de sempre. Moltes proves i molta exigència que ens curteix i que demostra que aquesta força, la del col·lectiu, és la nostra. Va ser esplèndid veure com moltes camises antigues feien encara més gran la pinya en un vespre que va omplir de motivació el Cós del Bou. La suada va valer la pena. Les proves, conegudes per tothom. Els objectius de Santa Tecla i de final de temporada, cada cop més apamats.

3d10fm fins sisenes.

3d9f.

Altre cop amb tota la confinaça, tornàvem a les places en una actuació que és l’avantsala de les Festes. A la Diada Nacional vam continuar agafant múscul sota la Catedral amb tres castells que obren moltes portes: 3d9f, 2d8f i 5d8. Més que coneguts enguany i cada cop més versàtils. Per acabar, el moment més important de la diada: el pilar de 6 (carregat). No era el resultat esperat ni desitjat, però veure l’aleta a l’espadat de sis era la recompensa a quasi dues temporades senceres de molta feina amb un canvi radical i quasi absolut de l’alineació prepandèmica. Aviat, descarregat i amb moltes alegries futures.

El camí cap a la festa major tarragonina ha tingut entrebancs que no han fet minvar ni una mica els objectius ni les ganes per Santa Tecla. És la patrona i toca treure tot el que fa setmanes i mesos que és al forn. I què millor que fer-ho a casa, amb una pinya lila immensa i davant la nostra immensa afició. La Colla Jove Xiquets de Tarragona té a l’abast signar unes Festes per al record, amb una exigència, com diu el cap de Colla, Adrià Calvet, que “no baixarà”. A cada diada farem coses que no hem fet en tota la temporada, així que fem-nos conscients que la seqüència que s’apropa és molt bèstia. Motivem-nos, creixem, anem-hi!

Contacta´ns

Et podem ajudar en alguna cosa?

Not readable? Change text. captcha txt